Rena lokaler.

Städning är en upplevelse!
Att ha rent & fräscht är trivsamt vilket man mår bra av. Rena toaletter samt fräscha mat- och arbetsplatser bidrar till en bra arbetsmiljö och lägre sjukfrånvaro. Kundpartner kan dessutom städa så att sjukfrånvaron minskar och produktiviteten ökar, se vårt koncept Frisk arbetsmiljö.

Öka friskhetsnärvaron

Kundpartner har ett brett miljötänk i vår städning. Där det går städar vi med bakterier i stället för kemikalier, vilket både förbättrar miljön och arbetsmiljön för vår kunds personal, samt förbättrar kvaliteten eftersom bakterierna fortsätter att äta smuts även efter det att städningen är genomförd. Hög grad av mekanisering och moderna städredskap minskar behovet av kemikalier.

Branscherfarenhet

Vår personal har lång branscherfarenhet, är välutbildad, serviceinriktad, proaktiv och levererar en hög städkvalitet. Att städpersonalen dessutom är trevlig, flexibel och tillmötesgående höjer upplevelsen och förbättrar arbetsmiljön.

Olika typer av lokaler

Vi städar alla typer av lokaler i de flesta olika verksamheter, exempelvis kontor, skolor, läkarmottagningar, butiker, produktionsanläggningar, bussar m.m.

Modern robotteknik

Utvecklingen med städrobotar är på frammarsch, vilket ökar städkvaliteten, och kan ge en del ekonomiska besparingar. Kundpartner får fler och fler kunder där vi städar med modern robotteknik.

“Vi diskuterar gärna med våra kunder hur vi tillsammans kan förändra och utveckla städningen för att värna miljön och höja kvaliteten på utfört arbete.”

Peter Rehnström, VD

Intresserad av rena lokaler?

Göteborg

Herkulesgatan 3A
417 03 Göteborg

Karlskrona

Slottsvägen 11
371 62 Lyckeby

Malmö

Ystadsvägen 22H
214 30 Malmö

Kristianstad

Industrigatan 50
291 36 Kristianstad

Halmstad

Kristinehedsvägen 27
302 44 Halmstad

Stockholm

Varuvägen 9
125 30 Älvsjö

Helsingborg

Gravörgatan 21
253 60 Ramlösa