Om oss.

Från start till nu.

Kundpartner har sedan starten 2007 arbetat med personal- och organisationsutveckling i olika former. 2016 startade Kundpartner upp verksamhet inom städ- och servicetjänster. Kundpartner har i dag över 300 medarbetare anställda inom städning med kontor i Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Karlskrona, Göteborg och Stockholm. De senaste 5 åren har Kundpartner, som ett av tre företag, varit i final i Årets Branschföretag – bästa företaget i branschen, utsett av branschtidningen Rent. Kundpartner vann utmärkelsen 2019 och 2022. Kundpartner är även Gasellföretag och nominerat till UC´s Nordiska tillväxtcertifikat, samt utsett till årets branschvinnare utifrån ekonomiska nyckeltal per SNI-kod.

Detta står vi för.

Våra värderingar som alltid diskuteras på våra interna möten, är:

  • Personalen är vår främsta resurs. Kvaliteten på vår verksamhet är helt beroende av vår personals motivation och förmåga.
  • Utveckling och förnyelse föder framgång. För att lösa dagens problem och utmaningar krävs morgondagens lösningar.
  • Fokusera på möjligheter och lös problemen. Fokus på hinder skapar hinder, fokus på möjligheter ger lösningar.
  • Det ska vara roligt att gå till jobbet. Motiverad personal som trivs innebär en låg personalomsättning och minskad sjukskrivning.
  • Vi tar ett gemensamt ansvar. Vår framgång är beroende av vårt gemensamma engagemang samt förmåga att hjälpa och stötta varandra.

Vår personal.

Kundpartners personal är motiverad, servicebenägen och kompetent. Som enda företag i branschen tillämpar vi individuell lönesättning i ett lokalt förhandlat avtal. Kundpartner arbetar ständigt med kompetens-, service- och ledarutveckling för att personalen ska trivas och aktivt bidra till att utveckla verksamheten. All Kundpartners personal har befogenhet att sälja och anpassa tjänsteutbudet efter ändrade behov och önskemål hos kund. Kundpartners personalpolicy hjälper oss att uppfattas som en attraktiv arbetsplats.
Göteborg

Herkulesgatan 3A
417 03 Göteborg

Helsingborg

Gravörgatan 21
253 60 Ramlösa

Karlskrona

Slottsvägen 11

371 62 Lyckeby

Kristianstad

Industrigatan 50

291 36 Kristianstad

Malmö

Ystadsvägen 22H
214 30 Malmö

Stockholm

Varuvägen 9
125 30 Älvsjö