Kundpartner blir hyllad som Mästargasell!

Feb 26, 2024

Vi är glada och stolta över att meddela att vi på Kundpartner har blivit tilldelad den prestigefyllda titeln Mästargasell av Dagens industri. Detta är ett bevis på vårt företags exceptionella tillväxt och dedikation till framgång.

Dagens industri har under 25 år utsett Sveriges ledande tillväxtföretag, och i år är vi upprymda att få vara en del av den exklusiva kretsen av Mästargaseller. För att bli tilldelad denna utmärkelse måste ett företag ha blivit Di Gasell tre gånger eller fler, och endast ett fåtal företag har lyckats uppnå denna bedrift sedan starten.
Att bli Mästargasell är mer än bara en ära – det är en erkänsla av stark entreprenörsanda, innovativa strategier och konstant fokus på tillväxt. Vår utmärkelse som Mästargasell visar att vi inte bara levererar högkvalitativa tjänster utan också att vi är en drivande kraft i marknaden.

Tack Di Gasell för denna fina utmärkelse och stort tack till våra fantastiska medarbetare. Vi ser fram emot att fortsätta växa och leverera framstående prestationer.

Göteborg

Herkulesgatan 3A
417 03 Göteborg

Karlskrona

Slottsvägen 11
371 62 Lyckeby

Malmö

Ystadsvägen 22H
214 30 Malmö

Kristianstad

Industrigatan 50
291 36 Kristianstad

Halmstad

Kristinehedsvägen 27
302 44 Halmstad

Stockholm

Varuvägen 9
125 30 Älvsjö

Helsingborg

Gravörgatan 21
253 60 Ramlösa