Kundpartner – Länets Företagare 2024

Jan 18, 2024

Kundpartner har blivit tilldelad den fina utmärkelsen ”Länets Företagare 2024” och det är vi självklart väldigt glada och tacksamma för.

Varje år granskar och bedömer Sveriges Företag alla företag i landet för att utse vinnare i varje län, bransch och storleksklass, som har utmärkt sig genom prestation och lokal betydelse. Utmärkelsen “Länets Företagare” erkänner och belönar företag som presterar på högsta nivå och är pålitliga aktörer för både kunder och partners. För oss är denna utmärkelse ett kvitto på vårt hårda arbete och lönsamhet, samt att vi är en trygg partner som finns här för våra kunders behov.

Ett stort tack till alla våra engagerade medarbetare på Kundpartner och till våra fantastiska kunder för att ni stödjer och inspirerar oss varje dag. Vi vill även uttrycka vår tacksamhet till Sveriges Företag som uppmärksammar vårt arbete. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda högklassiga tjänster och vara en pålitlig partner för er alla.

Göteborg

Herkulesgatan 3A
417 03 Göteborg

Karlskrona

Slottsvägen 11
371 62 Lyckeby

Malmö

Ystadsvägen 22H
214 30 Malmö

Kristianstad

Industrigatan 50
291 36 Kristianstad

Halmstad

Kristinehedsvägen 27
302 44 Halmstad

Stockholm

Varuvägen 9
125 30 Älvsjö

Helsingborg

Gravörgatan 21
253 60 Ramlösa