En julklapp som gör skillnad

Dec 19, 2023

För barn ska julen innebära förväntan, spänning och magi. Därför vill Kundpartner i år, likt tidigare år bidra med en julklapp som gör skillnad. Årets julklapp till våra kunder är därför ett bidrag till Barncancerfonden och Stadsmissionen. Vi på Kundpartner är stolta över att kunna bidra till det viktiga arbete som Barncancerfonden och Stadsmissionen gör.

Stadsmissionen kämpar för alla de människor som lever i fattigdom och hemlöshet i Sverige genom att arbeta med social omsorg, utbildning och arbetsintegration. Barncancerfonden arbetar för att bekämpa barncancer och ger vård och stöd till de drabbade. Tillsammans med våra kunder är vi med och stödjer Stadsmissionens och Barncancerfondens viktiga arbete. Tillsammans bidrar vi till lite mer magi under julen för de som behöver det allra mest.

Göteborg

Herkulesgatan 3A
417 03 Göteborg

Karlskrona

Slottsvägen 11
371 62 Lyckeby

Malmö

Ystadsvägen 22H
214 30 Malmö

Kristianstad

Industrigatan 50
291 36 Kristianstad

Halmstad

Kristinehedsvägen 27
302 44 Halmstad

Stockholm

Varuvägen 9
125 30 Älvsjö

Helsingborg

Gravörgatan 21
253 60 Ramlösa