Länets företagare.

Jun 20, 2023

Kundpartner kan nu titulera sig Länets Företagare 2023. Vi är ett av länets mest rekommenderade företag hos sverigesforetag.se. 

Om Länets företagare.
Varje år genomför Bolagsinspektionen tillsammans med Sveriges Företag en omfattande årlig granskning på alla Sveriges företag, och utser en unik kategori vinnare i varje län som tilldelas högsta rekommendation som sedan kan titulera sig som Länets Företagare. Faktorer som analytikerna tittar på vid en granskning är bland annat rankning i aktuell bransch, ägare och styrelse, tillväxt och bolagsvärdering.

Kundpartner arbetar ständigt med kompetens-, service- och ledarutveckling för att vår personal ska trivas och aktivt bidra till att utveckla verksamheten. Vår personal är vår främsta resurs. Kvaliteten på vår verksamhet är helt beroende av vår personals motivation och förmåga.  “Vi är oerhört stolta och vi är glada att vårt hårda arbete inte går obemärkt förbi” säger Peter Rehnström, VD på Kundpartner. “Vi kommer fortsätta jobba på som vi gör och fortsätta göra våra kunder mer än nöjda” fortsätter han.

Göteborg

Herkulesgatan 3A
417 03 Göteborg

Karlskrona

Slottsvägen 11
371 62 Lyckeby

Malmö

Ystadsvägen 22H
214 30 Malmö

Kristianstad

Industrigatan 50
291 36 Kristianstad

Halmstad

Kristinehedsvägen 27
302 44 Halmstad

Stockholm

Varuvägen 9
125 30 Älvsjö

Helsingborg

Gravörgatan 21
253 60 Ramlösa