Kundpartner & Boost By FCR skapar arbetstillfällen

Jun 17, 2022

För 10 år sedan började FC Rosengård att arbeta med olika sociala insatser och projektet Boost har vuxit fram med tiden. Idag skapar FCR & Kundpartner arbetstillfällen tillsammans. ”Alla vinner på det: vi i företaget, samhället och framför allt de unga som får en chans att komma in på arbetsmarknaden och börja bygga ett eget liv” säger platschef Tommy Brynningsen.

Boost by FCR arbetar för att hjälpa unga vuxna som behöver en knuff i rätt riktning för att ta sig in på arbetsmarknaden. Hur länge man stannar i programmet är helt individuellt. Detsamma gäller upplägget som kartlägger vilka förutsättningar som finns men ska också hjälpa till att upp självkänslan hos de som medverkar. Vill du veta mer om Boost by FCR? Här kan du läsa mer om projektet, http://www.boostbyfcr.se/.

Göteborg

Herkulesgatan 3A
417 03 Göteborg

Karlskrona

Slottsvägen 11
371 62 Lyckeby

Malmö

Ystadsvägen 22H
214 30 Malmö

Kristianstad

Industrigatan 50
291 36 Kristianstad

Halmstad

Kristinehedsvägen 27
302 44 Halmstad

Stockholm

Varuvägen 9
125 30 Älvsjö

Helsingborg

Gravörgatan 21
253 60 Ramlösa