Kundpartner blir en del av Northclean

Jun 7, 2023

Genom partnerskapet etablerar sig Northclean i sydvästra delen av Sverige och stärker sitt erbjudande mot privata företagskunder. Förvärvet går helt i linje med Northcleans strategi om att förvärva ledande kvalitetsbolag inom lokalvård och närliggande tjänster i Sverige och Norden.

Kundpartner behåller sitt väletablerade varumärke och sin starka lokala förankring efter förvärvet. Peter Rehnström och Roy Lindqvist, VD respektive vice VD i Kundpartner, fortsätter även som stora ägare i Kundpartner, och kommer fortsätta vara med och driva bolaget framåt tillsammans med Northclean.

Kundpartner kompletterar Rengörare Näslund, som blev Northcleans första bolag för ett år sedan, väldigt väl. Både genom en breddning av geografin från Stockholm och Mälardalen till Skåne och västra Sverige samt genom kundexponering från offentliga kunder till privata. Dessutom besitter Kundpartner specialistkompetens inom luftmiljö som Northclean bedömer är ett spännande utvecklingsområde både för Northclean och branschen framåt.

Peter Rehnström, VD och medgrundare på Kundpartner, säger: ”När vi funderade på att ta in en partner var det viktigt för oss att det fina vi har i Kundpartner – starkt varumärke, nära kundrelationer och fantastiska medarbetare – ska behållas precis som tidigare, medan vi skulle få bättre möjligheter för fler affärer. Partnerskapet med Northclean är precis vad vi letade efter och vi är oerhört glada att vi blir en del Northclean och får möjligheten att fortsätta utveckla Kundpartner som en del av gruppen.”

Göteborg

Herkulesgatan 3A
417 03 Göteborg

Karlskrona

Slottsvägen 11
371 62 Lyckeby

Malmö

Ystadsvägen 22H
214 30 Malmö

Kristianstad

Industrigatan 50
291 36 Kristianstad

Halmstad

Kristinehedsvägen 27
302 44 Halmstad

Stockholm

Varuvägen 9
125 30 Älvsjö

Helsingborg

Gravörgatan 21
253 60 Ramlösa