Årets branschföretag 2022

Nov 15, 2022

Vi har utsetts till Årets Branschföretag 2022 – bland 5000 branschföretag på Clean Bright Awards 2022, som delades ut på branschmässan Clean & Facility i Kista den 15 november.

– Detta är oerhört roligt och känns som en rejäl uppskattning för vårt sätt att ta hand om vår personal och bedriva vår verksamhet, säger Peter Rehnström, VD på Kundpartner.

Om priset

Årets branschföretag är ett städföretag eller ett företag som är leverantör till branschen. Företaget ska präglas av en lyhördhet mot både kunden och sina medarbetare med fokus på att motivera, engagera och utveckla sin personal, sina tjänster och produkter. Vinnarföretaget ska symbolisera den utveckling och framtidstro som branschen behöver samtidigt vara en attraktiv arbetsgivare. Branschtidningen Rent vill stimulera förändring och framtidstro och gör det på flera olika sätt. Dels genom den uppskattade branschmässan Clean & Facility, men även med Clean Bright Awards som lanserades 2011.

-Vi går vår egen väg. Och vår personal, som verkligen är vår främsta resurs, levererar en hög kvalitet och service till ett realistiskt pris, fortsätter Peter. Som enda företag i branschen har vi ett lokalt löneavtal med individuell lönesättning, vilket utvecklar både vår personal och verksamhet. Kundpartner är ett värderingsstyrt företag och vi lever efter de värderingar som vi står för, menar Peter.

Vi är oerhört stolta över denna utmärkelsen och vill bara säga, stort tack! Det är en stor ära att få titulera oss som Årets Branschföretag.

Göteborg

Herkulesgatan 3A
417 03 Göteborg

Karlskrona

Slottsvägen 11
371 62 Lyckeby

Malmö

Ystadsvägen 22H
214 30 Malmö

Kristianstad

Industrigatan 50
291 36 Kristianstad

Halmstad

Kristinehedsvägen 27
302 44 Halmstad

Stockholm

Varuvägen 9
125 30 Älvsjö

Helsingborg

Gravörgatan 21
253 60 Ramlösa