Stoppa pressarna

Sep 16, 2022

Kundpartner i final till Årets Branschföretag 2022.

Kundpartner är återigen i final till Årets glansföretag på Clean Bright Awards 2022, som delas ut på branschmässan Clean& Facility den 15 november kl 15.00.

Bland hela 5000 branschföretag är vi rankade som topp TRE i Sverige, vilket är helt fantastiskt säger VD Peter Rehnström. Vår personal är i särklass bäst och detta är helt och hållet deras förtjänst. Det triggar oss att envist jobba vidare för en friskare arbetsmiljö och nöjdare kunder, avslutar Peter.

Om tävlingen

Årets branschföretag är ett städföretag eller ett företag som är leverantör till branschen. Företaget ska präglas av en lyhördhet mot både kunden och sina medarbetare med fokus på att motivera, engagera och utveckla sin personal, sina tjänster och produkter. Vinnarföretaget ska symbolisera den utveckling och framtidstro som branschen behöver samtidigt vara en attraktiv arbetsgivare.

Juryns motivering

Kundpartner Syd har vuxit kraftigt sedan starten 2016 och omsatte 2021 108Mkr. All omsättningstillväxt är organisk och utan offentliga uppdrag. Det högre priset gentemot kund gör att personalen har goda förutsättningar att leverera en hög servicegrad och en hög kvalitet. Sjukfrånvaron och personalomsättningen är mycket låg. Den låga sjukfrånvaron är även en produkt av det strukturerade arbetsmiljöarbetet och ledarskapet. Skyddsombuden är även ambassadörer för bolagets miljö och värderingsarbete. Sprayflaskor är förbjudna i verksamheten sedan några år tillbaka, då detta försämrar luften för Kundpartners och kundens personal och kan innebära att man andas in stora mängder skadligt kem. Personalen utbildas och valideras enligt SRY.

Kundpartner har kollektivavtal och utöver detta ett unikt förhandlat löneavtal avseende individuell lönesättning, vilket sporrar medarbetarna att utveckla både sig själva och sin arbetsinsats. Kompetensen och utbildningsnivån är en del av de lönekriterier som mäts. Förutom individuella mål för alla medarbetare sätter arbetslagen sina egna mål utifrån bolagets övergripande målsättningar. Kundpartner satsar på att ha heltidsanställda medarbetare. Det möjliggör bättre styrning och utveckling av medarbetarna, samt en tätare och bättre kunddialog. Kundpartner är certifierat enligt ISO 14001.

Göteborg

Herkulesgatan 3A
417 03 Göteborg

Karlskrona

Slottsvägen 11
371 62 Lyckeby

Malmö

Ystadsvägen 22H
214 30 Malmö

Kristianstad

Industrigatan 50
291 36 Kristianstad

Halmstad

Kristinehedsvägen 27
302 44 Halmstad

Stockholm

Varuvägen 9
125 30 Älvsjö

Helsingborg

Gravörgatan 21
253 60 Ramlösa