Städning – en upplevelse!

 

icon internservice bla

Rent och fräscht är viktigt för att arbetsmiljön skall kännas bra. Trevlig och flexibel städpersonal som kan anpassa städningen efter kundens verksamhet tryggar och bidrar till en förbättrad trivsel på arbetsplatsen.

Vi utvecklar ständigt nya tjänster som du kan ha glädje av när vi ändå är på plats och städar. Vår ambition är att utveckla vår service och att alltid ha nöjda kunder.

Vad sägs om lite hjälp i receptionen, till konferensen, inför frukosten, i kontorsförrådet eller med posten? Du sätter själv ribban. Hos oss är nämligen det mesta möjligt.

 puff stadservice

STÄDSERVICE

Behöver ni städning, golvvård eller fönsterputsning? Vi städar allt från det lilla kontoret till den stora arenan. Läs mer.

puff hemservice

HEMSERVICE

Att komma hem och känna doften av städat, gräset klippt, skjortorna strukna och ha tid för barnen och varandra är något vi erbjuder genom vår hemservice. Läs mer.

puff vaktmasteri

INTERNSERVICE

Vår personal tar hand om disken, fikat, blomvattningen, byte av glödlampor och inköp av kontorsmaterial, så kundens personal kan fokusera på sina arbetsuppgifter i stället. Läs mer.

puff kaffe

KAFFE PÅ JOBBET

När vi ändå är på plats ser vi till att kaffeautomaterna fungerar och är rengjorda och förebygger strul med automaterna! Genom oss kan ni även leasa olika automater med fullserviceavtal. Läs mer.