Rekrytering

 

icon jobbmatchning guld
Behöver du rekrytera? Vi hjälper företag att utan kostnad hitta rätt medarbetare och få medarbetaren förberedd inför sin anställning. Vårt stora kontaktnät bland företag tillsammans med våra uppdragsgivares arbetssökande, gör att vi framgångsrikt kan matcha arbetssökande med de lediga arbeten som finns.

Vi tar utöver rekryteringen även ansvar för utbildning före praktik/anställning, så att den arbetssökande skall ha goda möjligheter att fungera bra på det nya jobbet.

 

puff utbildningar

UTBILDNINGAR

Kundpartner har en lång erfarenhet och gedigen kunskap närt det gäller arbetsmarknadsutbildningar. Våra utbildare har egen erfarenhet av företagande och är tillika konsulter inom rekrytering. Läs mer.

puff coach

COACHNING

Om du blivit arbetslös och är inskriven på arbetsförmedlingen alternativt nyligen blivit uppsagd, kan vi erbjuda dig en personlig coach som har erfarenhet och kompetens vilket kan hjälpa dig till ett nytt arbete. Läs mer.

puff rekrytering

REKRYTERING

Kundpartner arbetar idag med ett stort företagsnätverk där vi får frågan om vi har möjlighet att skaffa kompetens personal för korta och längre perioder. Läs mer.